Galaxy Z Fold6

Galaxy Z Fold6

Galaxy AI

Galaxy Z Fold6 vam omogućava da evoluirate način na koji radite, igrate se i budete informisani zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu Samsung-a sa Google-om. Najnovija aplikacija Google Gemini je u potpunosti integrisana u novu Galaxy Z seriju, pružajući sopstvenog pomoćnika sa veštačkom inteligencijom direktno na vašem telefonu. Jednostavnim prevlačenjem ekrana ili izgovorom „Hej Google“, možete da prikažete Gemini deo i dobijete pomoć pri pisanju, učenju ili planiranju. Gemini je integrisan sa nekim od vaših omiljenih Google aplikacija, što olakšava organizovanje savršenog plana putovanja dobijanjem informacija o letovima i rezervacijama hotela u realnom vremenu – i istražujući poznate znamenitosti i najbolje rute pomoću Google mapa. Kada želite detaljne informacije o muzičkom videu dok gledate YouTube na velikom ekranu Galaxy Z Fold6, možete pristupiti Gemini na podeljenom ekranu sa više prozora da biste postavljali pitanja. Ako vas zanima ko je umetnik u videu, samo dugo pritisnite dugme za početnu stranicu i zaokružite, označite ili dodirnite ekran — i Circle to Search će ponuditi trenutne rezultate pretrage.

Live Translate

Maksimizirajući svoj jedinstveni faktor forme dvostrukog ekrana, Interpreter dolazi sa novim režimom razgovora koji omogućava obema stranama da zgodno gledaju prevode na glavnom i naslovnom ekranu radi prirodnije interakcije. Takođe nudi jednosmerni prevod, tako da možete lako da razumete kada slušate tokom predavanja ili bilo koje druge vrste prezentacije. Live Translate, koji prevodi telefonske pozive direktno na vašem uređaju u realnom vremenu, takođe je sada proširen za pozivanje izvan Samsungove sopstvene aplikacije na razne popularn aplikacija nezavisnih proizvođača..

Ultra lagan/ tanak dizajn

Samsungova stalna inovacija za sklopive uređaje stvorila je najtanju i najlakšu seriju Galaxy Z ikada. Savršeno simetričan dizajn sa ravnim ivicama pruža estetski elegantan završetak. Uz poboljšanja dizajna, nova Galaxy Z serija je dizajnirana da pruži još veću izdržljivost, nudeći vam veći mir. Dvostruka šinska šarka je dodatno podržana ojačanom preklopnom ivicom. Najnovija Galaki Z serija je opremljena poboljšanim Armor Aluminium i Corning Gorilla Glass Victus 2, što ovu Galaxy Z seriju čini najizdržljivijom do sada.

PHOTO ASSIST/ PORTRAIT STUDIO/ INSTANT SLO-MO

Od snimanja do uređivanja i gledanja, ProVisual Engine koji pokreće AI na Galaxy Z Fold6 podiže vašu kreativnost na sledeći nivo. Napredno iskustvo uređivanja sa Photo Assist na velikom ekranu pomaže da se bez napora kreira sadržaj profesionalnog nivoa. Portrait Studio kreira niz različitih stilova portreta kao što su 3D crtani ili akvarel za više kreativnih mogućnosti. A ako želite da uživate u svakoj sekundi sa detaljnijim prikazom, Instant Slov-mo vam omogućava da trenutno usporite video generisanjem dodatnih kadrova uz održavanje glatkog doživljaja gledanja. Takođe imate mogućnost da sačuvate ili direktno delite svoje video zapise sa prijateljima i porodicom kako bi i oni mogli da uživaju u njima.

NOTE ASSIST POJEDNOSTAVLJUJE TVOJE POSLOVNE PROCESE

Note Assist u aplikaciji Samsung Notes nudi prevod, rezime i automatsko formatiranje za jednostavne i lake beleške sa sastanka. Pored toga, novougrađena funkcija transkripta omogućava transkripciju, prevod i sumiranje glasovnih snimaka direktno u Notes. Tekstovi u PDF datotekama mogu se savršeno prevesti pomoću funkcije prevođenja u Notes — i čak je podržan tekst na slikama i grafikonima. Novododat Composer generiše predloženi tekst na osnovu jednostavnih ključnih reči za e-poštu i aplikacije društvenih medija. Posebno za društvene medije, Kompozitor kreira tekst koji odražava vaš ton analizom prethodnih postova.

MOCAN/ IMERZIVAN GEJMING

Pored toga što je pouzdan, svaki element Galaxy Z serije je i moćan. Galaxy Z Fold6 je opremljen mobilnom platformom Snapdragon 8 Gen 3 za Galaxy , najnaprednijim Snapdragon mobilnim procesorom do sada, koji kombinuje najbolje CPU, GPU i NPU performanse u klasi. Procesor je optimizovan za AI obradu i nudi poboljšanu grafiku zajedno sa poboljšanim ukupnim performansama. Nadograđeni sistem hlađenja maksimizira performanse. Galakxz Z Fold6 nudi unapređeno iskustvo igranja, svojim moćnim čipsetom i 1,6 x većom parnom komorom za mogućnost dužeg igranja, uz istovremeno održavanje performansi. Živopisnu, realističnu grafiku podržava Ray Tracing i oživljava na ekranu od 7,6 inča koji nudi svetliji ekran do 2.600 nita za pružanje impresivnijeg iskustva tokom igranja.



Copyright © 2022 Positive Line Powered by Smart Web.