O nama

Positive Line d.o.o prisutan je na našem tržištu od 1999. godine. Naša istorija koja je dugačka 20 godina je sama po sebi garancija našeg kvaliteta, što je u oblasti modernih tehnologija jedan od razloga da se naši kupci i partneri, uz nas uvek osećaju sigurno.

Naša reputacija nam je donela to da baš mi već godinama budemo ovlašćeni zastupnik Samsung mobilnih uređaja i originalne Samsung opreme. Pored prestižnih Samsung uređaja, kod nas možete pronaći i mobilne telefone, opremu za mobilne telefone, tablet računare, televizore i ostalu tehniku više od 50 najpoznatijih svetskih proizvođača, po najpristupačnjim cenama u Srbiji.

Naše prodavnice možete pronaći u svim većim tržnim centrima, kako u Beogradu, tako i u Novom Sadu, a dostupni smo i na web adresi positiveline.rs. Naša online prodavnica radi 24 časa dnevno, svim danima u godini, uključujući i praznike.

Naš glavni cilj je da kupce upoznamo sa brzim razvojem telekomunikacionih uređaja, kao i da svakoj osobi približimo mobilne urđeje nove generacije. Kod nas možete pronaći sve proizvode iz sveta tehnike koji su vam potrebni, a stojimo i na raspolaganju kada je našim kupcima potreban savet kako da odaberu odgovarajuće Bluetooth slušalice, bubice, maske, futrole, tablet računare, mobilne telefone i ostali prateći aksesoar koji će njihov moderan život učiniti lakšim.

Pratite nas i upoznajte se sa najnovijim vestima iz sveta tehnike, sa novim akcijama i super ponudama. Pitajte nas sve što vas zanima, a mi u kompaniji Positive Line ćemo vam brzo odgovoriti i uvek ćemo vam pomoći da pronađete najbolji uređaj za vaš stil života. Sve ovo vam govori da je Positive Line pouzdan partner koji je uvek na vašoj strani.

Stojimo vam na usluzi i zalažemo se za to da svi vi uživate u sigurnoj i dobroj kupovini!

Vaš Positive Line tim!

Copyright © 2022 Positive Line Powered by Smart Web.