POLITIKA PRIVATNOSTI


Positive Line DOO Beograd, sa adresom u ulici Jurija Gagarina 149/52-53, brojem telefona 011/ 312- 01- 37, i e-mail adresom narudzbine@positiveline.rs, obrađuje vaše podatke o ličnosti.

Positive Line DOO Beograd prikuplja sledeće podatke o ličnosti:

Email adresa
Ime i prezime
Broj telefona
IP adresa

Svrha obrade i pravni osnov
Positive Line DOO Beograd koristi vaše podatke za sledeće svrhe:

· Kreiranje korisničkih naloga
· Pružanje osnovnih usluga
· Obrada transakcija
· Korisnička podrška
· Komunikacija sa korisnicima
· Ponude novih proizvoda i usluga

Positive Line DOO Beograd, podatke o ličnosti obrađuje na osnovu sledećeg pravnog osnova:

· Pristanak
· Zaključenje ili izvršenje ugovora
· Izvršavanje zakonske obaveze
· Pristanak možete povući u svakom trenutku.

Korisnici podataka:

Positive Line DOO Beograd ne prosleđuje, ne prodaje, ne iznajmljuje vaše podatke o ličnosti trećim licima.

Zaštita podataka

Positive Line DOO Beograd štiti vaše podatke korišćenjem sledećih mera zaštite:

Enkriptovanje podataka
Positive Line DOO Beograd čuva vaše podatke tokom vremenskog perioda od 12 meseci

Positive Line DOO Beograd ne vrši automatizovano donošenje odluka i profilisanje

Transfer podataka o ličnosti van EU

Positive Line DOO Beograd ne vrši transfer podataka o ličnosti van teritorije Evropske unije.

Prava građana

Imate sledeća prava u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti:

 

Potvrda da li obrađujemo vaše podatke o ličnosti;
Pristup vašim podacima o ličnosti;
Ispravku vaših podataka o ličnosti u slučaju greške;
Brisanje vaših podataka o ličnosti;
Prekid obrade vaših podataka o ličnosti;
Odbijanje da se vaši podaci o ličnosti obrađuju;
Prenos podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge;
U slučaju da se vrši automatizovana obrada podataka o ličnosti i donošenje odluka, pravo na ljudsku intervenciju, izražavanje stava o odluci ili osporavanje odluke.

Svoja prava možete ostvariti kontaktiranjem Positive Line DOO Beograd na sledeće načine:

Adresa: Jurija Gagarina 149, Beograd

Email: narudzbine@positiveline.rs

Tel:+381 (0)11 312 01 37
 


Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na

adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.

Cookie Policy

Dobro došli na Positive Line vebsajt. Naš sajt koristi kolačiće i slične tehnologije -  male tekstualne datoteke koje postavlja na uređaj sa kog ga posećujete. O kolačićima možete da pročitate više na adresi http://www.allaboutcookies.org/.

Mi koristimo tri kategorije kolačića, koje su opisane u daljem tekstu. Tamo gde je to predviđeno, imate opciju da aktivirate ili deaktivirate svaku od tih kategorija. Vaša podešavanja su zabeležena u ključnom kolačiću na vašem uređaju (i u slučaju uređaja sa više korisnika, u vašem korisničkom profilu na tom uređaju). Ako koristite neki drugi uređaj, moraćete ponovo da postavite podešavanja na datom uređaju. Ako obrišete kolačiće, koristeći opciju koju nudi vaš uređaji ili njegov softverski program za brisanje kolačića, moraćete ponovo da namestite podešavanja. Ako promenite pretraživač (browser) koji koristite, moraćete ponovo da namestite podešavanja i u novom pregledaču.

Osnovni kolačići i info traka

Osnovni kolačići su neophodni za ispravan rad veb stranica. Ne postoji način da ih odbijete, jer za njihovu upotrebu zakonska regulativa ne predviđa saglasnost korisnika.

Na dnu svake stranice veb sajta prikazujemo vam informacije o kolačićima, sve dok ne odlučite da je sakrijete. Ovom trakom vas obaveštavamo o kolačićima i njihovoj upotrebi na ovom vebsajtu i pružamo vam mogućnost da ih prihvatite ili ne.

Nakon što ovu traku sakrijete, ona može ponovo da se pojavi, na primer, posle značajnijih izmena u našoj politici kolačića. U svakom slučaju, možete uvek da promenite svoja podešavanja ovde, na stranici o politici kolačića. Link ka ovoj stranici je dostupan na dnu svake strane ovog vebsajta.

Vaša saglasnost je potrebna za one kolačiće koji (anonimno) prate vaše ponašanje na sajtu i time doprinose našim nastojanjima da unapredimo korisničko iskustvo posetilaca našeg sajta

Kolačići Google Analytics

Google Analytics kolačići nam pomažu da pratimo posete našim stranicama. Ovaj servis koristi anonimizovani identifikator, koji se vezuje za uređaj iliza vaš korisnički profil na tom uređaju. Nikada ne povezujemo taj identifikator sa bilo kojim digitalnim ili fizičkim ličnim identitetom kao što su broj kreditne kartice, broj lične karte ili JMBG broj. 

Kolačići trećih lica  

Ove kolačiće postavljaju treća lica – kompanije čije plaginove koristimo na našoj veb stranici. Mi nemamo kontrolu nad kolačićima koje one postavljaju. Možete da birate da li da dozvolite da se oni postave na vaš uređaj ili da ih odbijete. Ako ih odbijete, prikazaće vam se info traka o njihovim kolačićima, umesto plaginova za koje su oni vezani. Ta traka će vas obavestiti o potrebi da pristanete na te kolačiće kako biste bili u mogućnosti da vidite traženi sadržaj i ponudiće vam dugme za prihvatanje (odnosno odbijanje), kao i link ka datoj politici upotrebe kolačića.

Mi činimo sve što možemo da linkove ka politici kolačića tih kompanija držimo ažuriranim, ali njihove adrese kao i politika korišćemnja, mogu da se promene bez našeg znanja.

Mi ne koristimo kolačiće koji bi o vašoj poseti našem sajtu obaveštavali treća lica radi plasiranja promotivnih poruka, jer ne promovišemo ništa drugoosim proizvoda koje mi imamo u našem prodajnom asortimanu, što i najrestrikivnija zakonska regulativa dozvoljava kao naš legitimni poslovni interes.

Copyright © 2022 Positive Line Powered by Smart Web.