Način plaćanja

Cene svih proizvoda i usluga na ovom Sajtu, izražene su u dinarima sa obračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom Sajtu. Kompanija Positive Line d.o.o. se svim svojim resursima trudi da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurirane.

Positiveline.rs nudi dve vrste plaćanja preko online shopa:

1. Plaćanje na žiro račun:

Nakon porudžbine preko webshop-a dobićete e-mail potvrdu sa podacima o plaćanju. Uplatu iznosa označenog na ponudi možete izvršiti virmanskom uplatom (uplatnicom) u najbližoj pošti ili banci, ili posredstvom Internet bankarstva:

Svrha plaćanja: Kupovina posredstvom portala www.positiveline.rs

Naziv primaoca: Positive line doo, Jurija Gagarina 149/52-53, 11070 Novi Beograd

Žiro račun Societe Generale Banke: 275-0000220036378-61

Poziv na broj: Označen je na potvrdi koji ste prethodno dobili na e-mail prilikom porudžbine.

 


2. Plaćanje pouzećem:

Positiveline.rs omogućava plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe Daily Express. Prilikom dostave, dostavljaču plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko dostavljač ne pronađe kupca na dostavnoj adresi pokušaće još jednom, o čemu će obavestiti kupca. Cena dostave je 250,00 din sa PDV-om i cena je direktno povezana sa porudžbinom bez obzira na broj, težinu ili veličinu artikala i bez obzira u kom delu Srbije se vrši dostava. Za porudžbine preko 5.000,00 din, dostava je besplatna.

Sve proizvode iz našeg asortimana možete kupiti i po specijalnim uslovima: 180 ili 300 dana odloženog plaćanja na jednake mesečne rate, bez učešća, sa 0% kamate.

Ovi specijalni uslovi se odnose na sledeće kupovine i važe samo na plaćanje čekovima građana:

Kupovina robe u vrednosti od 15.000 do 50.000,00 RSD - do 180 dana odloženog plaćanja

Kupovina robe preko 50.000,00 RSD - do 300 dana odloženog plaćanja.

* Važi samo za fizička lica i za kupovinu u Positive Line prodajnim objektima.


3. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine:

Svoju online kupovinu možete obaviti koristeći VISA, EC/MC ili Maestro platnu karticu. Prilikom završavanja online kupovine izaberete Visa, Master ili Maestro način plaćanja pri čemu ćete biti usmereni na 3D Secure web stranicu banke. Tu unesite svoje podatke i pratite dalja uputstvan za plaćanje. *Plaćanje je moguće samo u domaćoj valuti RSD (srpski dinar)

Ukoliko koristite uslugu plaćanja online karticama preko našeg sajta, obavezni ste da primite na znanje sledeće uslove.

- Isporuka naručene robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena u korisničkom profilu.
- Isključivo vlasnik platne kartice može da izvrši plaćanje.

Banca Intesa - plaćanje na 6 rata

Kreditne kartice iz programa MasterCard i VISA omogućavaju beskamatno plaćanje na više jednakih mesečnih rata u prodavnicama širom zemlje sa kojima Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. Najveći broj mesečnih rata kojima možete platiti u našim prodavnicama je šest. Kreditni limit na kartici Kupca, se odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos kupovine.

Za Master Card i Visa kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu. Za American Express® kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu. Rate dospevaju za naplatu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na mesečnom računu za kreditnu karticu, Kupcu će biti prikazan iznos rate koja je dospela za plaćanje, a u opisnom delu će biti označeno koja je rata po redu u pitanju.

Plaćanje na rate American Express® kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice i funkcioniše na sledeći način:

Prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod, sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti su oslobođene kamate.
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije - dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena American Express® kreditna kartica, biće izražen u vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu, po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.
Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Hvala na razumevanju.

Copyright © 2022 Positive Line Powered by Smart Web.