Samsung S24 FE

Samsung S24 FE

Galaxy S24 seriia se proširuje sa S24 FE: vrhunsko iskustvo koje čini Galaxy Al mogućnosti dostupnim za više korisnika.

Pokrenut ProVisual Engine-om zasnovanim na veštačkoj inteligenciji i funkcijama Photo Assist kompanije Galaxy Al, Galaxy S24 FE prikazuje poboljšano podešavanje kamere koje omogućava korisnicima da budu kreativniji. To je savršen uređaj za igranje igara sa 6,7-inčnim 2 Dinamic AMOLED 2X ekranom, dugotrajnom baterijom od 4700 mAh i moćnim čipsetom Exynos 2400 serije.

Galaxy S24 FE nudi vrhunske Galaxy Al alate i povezivanje sa ekosistemom radi poboljšanja komunikacije, produktivnosti i kreativnosti - sve je smešteno u kultni dizajn i zaštićeno Samsung Knox bezbednošću.

Otključajte kreativnost pomoću kamere i uređivanja sa poboljšanom veštačkom inteligencijom

 

 

Galaxy S24 FE svima olakšava snimanje fenomenalnih fotografija i video zapisa. Njegova vrhunska postavka kamere sadrži široki objektiv od 50 MP i telefoto sočivo od 8 MP sa optičkim zumom od 3x - oba podržana optičkom stabilizacijom slike (OIS) - plus ultraširokoki objektiv od 12 MP i kameru za selfije od 10 MP. 

Mogućnosti sistema kamera su dodatno unapređene Samsung-ovim dinamičnim ProVisual Engine-om, koji pokreće vestačka inteligencija i koji podiže vizuelni kvalitet do neverovatnih visina. Debitujući u seriji FE, ProVisual Engine ima znatno poboljšanu tehnologiju koja koristi napredne Al algoritme da pruži detalje koji oduzimaju dah i izuzetno suptilne teksture:

  • Noćna fotografija sa Al obradom signala slike {ISP) za poboljšanje performansi pri slabom osvetljenju, omogućavajući prelepe noćne portrete. 
  • Radi sa S0MP prilagodljivim senzorom piksela za široku kameru kako bi omogućio performanse optičkog kvaliteta na nivoima zuma od 2x pored optičkog zuma od 3k. Al zum takođe pruža poboljšani kvalitet slike na rastojanjima između dužina digitalnog zuma.
  • Object-Aware Engine za prepoznavanje scena i optimizaciju boja u super visokom dinamičkom opsegu (HOR), obezbeđujući živopisne i realistične slike i video snimke .

 

 

Kada dođe vreme za uređivanje, funkcije Photo Assist udahnjuju život idejama. Od svog predstavljanja sa uređajima serije Galaxy S24, Galaxy Al je postao neprocenjiv za uređivanje slika i izražavanje kreativnosti:

  • Generative Edit ponovo sastavlja svet kroz mogućnosti pomeranja i uklanjanja objekata, omogućavajući više kreativne slobode.
  • Portrait Studio prerađuje selfije kao crtane filmove, stripove, slike u akvarelu ili skice da bi profilima na mreži dodao čar.
  • Edit Suggestions brzo uklanja dosadne nedostatke, kao sto su refleksije, pritiskom na dugme.
  • Instant Slov-mo ovekoveči svaku sekundu važnih životnih trenutaka u trenu.

Game on sa moćnim performansama

 

 

Moćan Exynos 2400 serija čipset omogućava beskompromisno iskustvo igranja kompatabilno sa najsavremenijim funkcijama kao sto je Ray tracing. U svetu gde je svaki deo brzine i efikasnosti važan, Galaxy S24 FE koristi nekoliko kljucnih karakteristika kako bi ostao ispred konkurencije:

  • 1, 1 x veća parna komora poboljšava hlađenje kako bi se održao maksimalni učinak tokom dužeg trajanja. 
  • Veća 4700 mAh baterija omogućava duge sesije igara bez brige.
  • 6,7-inčni adaptivni Dinamic AMOLED 2X ekran - najveći ekran ikada korišćen u seriji FE - sa brzinom osvežavanja do 120 Hz obezbeđuje glatko i zapanjujuće iskustvo gledanja. 
  • Vision Booster optimizuje boju i kontrast za jasno i udobno igranje igara čak i na sunčevoj svetlosti. 

 

Besprekorna Galaxy Al iskustva

Galaxy S24 FE ukljucuje isto napredno Al iskustvo kao Galaxy S24 serija. Dizajniran da poboljsa rad, pojednostavi komunikaciju i poveca povezanost, Galaxy Al na S24 FE nudi alate koji otkljucavaju nave mogucnosti:

 

  • Circle to Search uz Google zadovoljava radoznalost sa nevidenom lakocom nudeci trenutne rezultate pretrage samo dugim pritiskom na dugme za pocetak i krug. 
  • Circle to Search uz Google zadovoljava radoznalost sa neviđenom lakoćom nudeći trenutne rezultate pretrage samo dugim pritiskom na dugme za početak i krug.
  • Interpreter trenutno prevodi lične razgovore, predavanja iii bilo koju drugu vrstu prezentacija, čak i kada je van mreže.
  • Live Translate razbija komunikacijske barijere prilikom telefonskih poziva i sada se proširuje na izbor popularnih aplikacija trećih strana.
  • Composer sa Samsung tastature generiše predloženi tekst na osnovu jednostavnih ključnih reči za e-poštu i podržane aplikacije društvenih medija.
  • Note Assist poboljšava proces vođenja beleški i automatizuje formatiranje i prevod.

U Samsung Notes-u možete direktno da dobijete transkripciju, prevod i rezime glasovnih snimaka. Tekstovi u PDF datotekama takođe mogu da se prevode pomoću PDF overlay opcije.

 

 

Povezivanie i obezbeđenje ekosistema Samsung Galaxy

Svako iskustvo poboljšano Galaxy Al postaje još korisnije kada je Galaxy S24 FE povezan sa Samsungovim ekspanzivnim mobilnim ekosistemom. Neometano prenosi datoteke, brzo postavlja proširene ekrane i bez napora izvršava složene kreativne ideje putem intuitivnih unosa. U ovom hiperpovezanom Samsung Galaxy ekosistemu, Galaxy S24 FE omogućava iskustva koja povećavaju produktivnost, kreativnost i efikasnost.

Nadovezujući se na inovativno nasleđe S serije, Galaxy S24 FE je ojačan snažnom bezbednošću. Samsung Knox, Galaxyjeva višeslojna bezbednosna platforma koja štiti kritične informacije i štiti od ranjivosti sa sveobuhvatnim bezbednim hardverom, otkrivanjem pretnji u realnom vremenu i zajedničkom zaštitom.

Kao nastavak tradicije održivog dizajna serije S24, Galaxy S24 FE je napravljen da radi više sa manje kada su u pitanju resursi planete. Poseduje širok spektar recikliranih materijala, uključujući recikliranu plastiku, aluminijum, staklo i elemente retkih zemalja u unutrašnjim i spoljnim komponentama. Takođe sadrži sedam generacija nadogradnji OS-a i sedam godina bezbednosnih ažuriranja, i dolazi u pakovanju kutija od 100% recikliranog papirnog materijala.



Copyright © 2022 Positive Line Powered by Smart Web.