Samsung Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G

Samsung Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G

Samsung Electronics predstavio je Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G, dva pametna telefona koji potvrđuju da je Samsung posvećen tome da najbolje mobilne inovacije učini dostupnim svima. Oba uređaja dolaze sa proširenim bezbednosnim funkcijama kao što je Knox Vault i novim mogućnostima pravljenja fotografija inspirisanih vodećim inovacijama Galaxy kamere i impresivnim ekranom koji se prilagođava okruženju korisnika uz funkciju Vision Booster.

 

Fotografija i ekran

Uz unapređenu Nightography funkciju, Galaxy A55 5G pravi jasnije i živopisnije fotografije čak i u uslovima slabog osvetljenja. To znači da svaka fotografija snimljena noću može da dostigne nivo kao nikada pre.

AI Image Signal Processing (ISP) modela Galaxy A55 5G pravi savršene slike pri slabom svetlu kakve ranije nisu viđene na Galaxy A seriji.

Night Portrait režim i 12-bitni HDR video garantuju da osobe na svakoj slici izgledaju odlično kako stvaranje uspomena sa prijateljima i porodicom nikad ne bi zavisilo od savršenog osvetljenja.

I Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G nude neverovatne mogućnosti pravljenja fotografija po kojima je Samsung Galaxy poznat, uključujući funkcije kao što su optička stabilizacija slike (OIS) i digitalna stabilizacija slike video snimaka (VDIS) koje fotografijama i video materijalu daju oštrinu čak i pri snimanju u pokretu.

Ovi novi uređaji takođe nastavljaju tradiciju Galaxy A serije u stvaranju zabavnog i imersivnog mobilnog iskustva za sve. Korisnici mogu da uživaju u gledanju najnovijih serija ili pretražuju društvene mreže uz Super AMOLED ekrane zadivljujuće jasnoće u punoj visokoj rezoluciji. Takođe, mogu da računaju na 6,6-inčni ekran i na Galaxy A55 5G i na Galaxy A35 5G modelu koji je jasan i svetao u različitim uslovima osvetljenja zahvaljujući funkciji Vision Booster.

 

 

Zaštita i bezbednost

Samsung po prvi put korisnicima Galaxy A serije donosi jednu od svojih najinovativnijih vodećih bezbednosnih funkcija, Samsung Knox Vault, koja nudi sveobuhvatnu zaštitu od hardverskih i softverskih napada stvaranjem okruženja za bezbedno korišćenje koje je fizički izolovano od glavnog procesora i memorije sistema. Može da pomogne u zaštiti ključnih podataka na uređaju, uključujući ovlašćenje za otključavanje ekrana, kao što su PIN kodovi, lozinke i obrasci. Samsung Knox Vault takođe štiti kriptografski ključ uređaja i šifrira privatne podatke korisnika sačuvane na uređaju. Samo korisnik koji ima pravo ovlašćenje za otključavanje ekrana može da pristupi svojim podacima, čak i ako je uređaj izgubljen ili ukraden.

 

Takođe, Samsung Knox, višeslojna bezbednosna Galaxy platforma. Kao jedna od najsigurnijih bezbednosnih platformi na svetu,m osmišljena da čuva kritične informacije i štiti od ranjivosti uz sveobuhvatan bezbednosni hardver, detektovanje pretnji u realnom vremenu i udruženu zaštitu kao holistički pristup duž celog Galaxy ekosistema.

 

Auto Blocker, opcioni paket dodatnih bezbednosnih mera. Kada je uključen, Auto Blocker može da blokira instaliranje aplikacija iz neovlašćenih izvora, proveri bezbednost aplikacije potragom za potencijalnim malverom i blokira potencijalno štetne komande i softverske instalacije na vašem uređaju kad je povezan USB kablom. Korisnici nove Galaxy A serije će takođe imati pristup Galaxy kontrolnoj tabli za bezbednost i privatnost, da bi lakše nego ikada pre mogli da vide i kontrolišu ono što se dešava sa njihovim podacima i otkažu bilo kakve dozvole kad god to požele. Takođe mogu da uživaju u funkciji Private Sharing (deo funkcije Quick Share), koja omogućava bezbedno i šifrirano deljenje privatnih dokumenata koji sadrže važne lične ili finansijske informacije. Kad je reč o poverljivosti, korisnici mogu da kontrolišu dozvole za pristup primaoca i datum isteka dokumenta, kao i da odaberu da ograniče slike ekrana ili preuzimanja.

 

Samsung je posvećen tome da Galaxy uređaji ostanu bezbedni i moderni tokom dužeg vremenskog perioda. Uz Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G, korisnici će i dalje na raspolaganju imati čak četiri generacije ažuriranja Android OS i One UI i pet godina bezbednosnih ažuriranja, čime se produžava radni vek ovih uređaja jer su opremljeni najnovijim Galaxy i Android funkcijama.

 

Samsung Galaxy ekosistem

Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G su u potpunosti kompatibilni sa Galaxy ekosistemom, što korisnicima pruža savršeno i integrisano iskustvo na čitavom nizu Galaxy uređaja. Korisnici mogu da prate svoje ciljeve fizičke kondicije povezivanjem Galaxy Fit3 ili Galaxy Watch6 sata sa svojim pametnim telefonom Galaxy A serije. Pored toga, zahvaljujući funkciji Auto Switch, dolazni pozivi će biti automatski prebačeni na povezane Galaxy Buds FE slušalice za još veću udobnost.

 

Dostupne boje:Copyright © 2022 Positive Line Powered by Smart Web.