Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24

Nova Samsung Galaxy serija pruža niz mogućnosti: od alata za generisanje slika do mogućnosti uređivanja video sadržaja. Ovi alati su postali značajan dodatak kreativnom procesu.

Samsung Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra nude razne mogućnosti:

AI Zoom - Mogućnost zumiranja od 1x do 100x, dok veštačka inteligencija poboljšava detalje duž čitavog spektra.

 

 

Edit Suggestion - Radi poboljšanja kompozicije fotografije, AI nudi sugestije u aplikaciji odmah nakon što je snimljena fotografija.

 

 

Generative Edits - Kada je potrebno mogućnost proširenja fotografije, popunjavanjem pozadine i ivica.

Instant Slow-mo - mogućnost generisanja dodatnih kadrova u videu kako bi se stvorio efekat usporenog snimka sa svim detaljima i origionalnim kvalitetom.

 

 

Circle to Search - Na primer, kada na putovanju fotografišete poznate znamenitosti, dovoljno je samo da je zaokružite prstom ili S pen olovkom na fotografiji. Circle to Search će automatski pokrenuti Google pretragu, pružajući vam sve relevantne informacije o tom objektu – istorijske podatke, lokaciju, značajne detalje i još mnogo toga. Ovaj intuitivan proces pretraživanja omogućava vam da istražujete svet oko sebe na potpuno nov način. Bez obzira da li istražujete nove tehnologije, želite da saznate više o određenoj knjizi ili se jednostavno interesujete za neku IT temu, samo dugo zadržite prst na fotografiji, zaokružite željeni objekat i otvorite vrata ka bogatstvu informacija.

 

 

Ukoliko ste zabrinuti zbog generativne veštačke inteligencije i njenog uticaja na kreativnu zajednicu, Samsung je obezbedio da slike generisane veštačkom inteligencijom imaju takozvani watermark, kao i meta podatke koji ukazuju na njeno poreklo.

Iako je AI fokus nove Galaxy serije, ona ima ulogu u unapređivanju stvaranja sadržaja još od serije Galaxy S10, koja je koristila AI module, neuronske procesorske jedinice (NPU) i skupove podataka velikog obima. ProVisual Engine na S24 ima 112 AI modula- 28 puta više nego Galaxy S10 i 13 puta veće NPU performanse za inteligentno iskustvo fotografisanja kao nikada pre.



Copyright © 2022 Positive Line Powered by Smart Web.