Samsung Watch 7 i Watch Ultra

Samsung Watch 7 i Watch Ultra

Nova serija pametnih satova

 

Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra su prvi Android pametni satovi koje pokreće Wear OS 5, najmoćnije izdanje Wear OS-a do sada. Nudeći napredne performanse i energetsku efikasnost, Wear OS 5 omogućava vam da uživate u besprekornijim i glatkijim interakcijama i da duže koristite Galaxy Watch. Pored toga, korisnici mogu da unaprede iskustvo pristupom raznim popularnim aplikacijama direktno sa vašeg pametnog sata, uključujući Galaxy usluge, Google aplikacije i omiljene aplikacije nezavisnih proizvođača. 

 

Galaxy Watch Ultra sa okvirom od titanijuma i vodootpornošću od 10ATM, izgrađen je za ekstremnu izdržljivost. Pored toga, Galaxy Watch Ultra radi na širem rasponu nadmorskih visina, od 500 metara ispod nivoa mora do 9.000 metara nadmorske visine za praćenje naprednih fitnes iskustava poput plivanja u okeanu do vožnje bicikla u ekstremnim okruženjima.

Pratite vežbe sa više kurseva za triatlon, od plivanja do vožnje bicikla do trčanja sa novom Multi-sports pločicom. Pored toga, novi funkcionalni prag snage (FTP) za vožnju biciklom precizno meri maksimalnu snagu biciklizma za samo 4 minuta uz FTP metriku zasnovanu na veštačkoj inteligenciji da bi se otključao puni potencijal na osnovu indikatora koji su jedinstveni za vas. Galaxy Watch Ultra takođe pruža naprednu personalizovanu HR zonu , tako da možete da vežbate na optimalnim nivoima intenziteta na osnovu vaših fizičkih mogućnosti.

 

 

Sa novododatim brzim dugmetom, možete odmah pokrenuti i kontrolisati vežbe i mapirati druge funkcije koje odgovaraju vašim potrebama. Osim toga, možete aktivirati sirenu za hitne slučajeve radi sigurnosti.

Posle treninga, proverite statistiku na prvi pogled sa namenskim brojčanicima koje se automatski prebacuju u noćni režim za optimalnu čitljivost u mraku. Sa maksimalnom osvetljenošću od 3000 nita, Galaxy Watch Ultra takođe obezbeđuje čitljivost čak i na jakom suncu.

Za bezbrižnost tokom dužih avantura, Galaxy Watch Ultra ima najduži vek trajanja baterije u okviru Galaxy Watch serije, nudeći do 100 sati u režimu uštede energije i 48 sati u režimu uštede energije tokom vežbanja .

 

Galaxy Watch7 vas motiviše da kreirate zdravije dane sa više načina za podršku svakodnevnom zdravlju. Možete precizno pratiti preko 100 vežbi i izgraditi rutine kombinovanjem različitih vežbi sa rutinom vežbanja da biste postigli svoje ciljeve. Pomoću Race opcije uporedite trenutne i prošle performanse u realnom vremenu da biste pratili napredak i održali motivaciju. Vidite kompletan snimak tela i fitnesa uz kompoziciju tela za sveobuhvatno razumevanje svog tela.

 

Holistički uvidi i motivaciono ohrabrenje koje pruža Galaxy Watch7 omogućavaju vam da se probudite osveženi i spremni za svoj dan. Počinje sa Galaxy AI, koji generiše detaljan zdravstveni izveštaj koji uključuje različite zdravstvene metrike. Novi Energy Score poboljšava vašu svest o načinima na koje vaše zdravlje utiče na vaš svakodnevni život, tako da možete da koristite preporuke zasnovane na vašem trenutnom fizičkom stanju da usmerite svoje dnevne napore na poboljšanje. Ovaj rezultat se izračunava procenom vašeg fizičkog i mentalnog stanja na osnovu četiri značajna faktora: spavanje, aktivnost, broj otkucaja srca u snu i varijabilnost pulsa u snu. Pored toga, možete da primate personalizovane poruke koje imaju za cilj da poboljšaju vaše blagostanje u svim oblastima vašeg zdravstvenog putovanja, zahvaljujući Wellness savetima, koji su vođeni sveobuhvatnim podacima i individualnim interesovanjima.

Uz Galaxy Watch7, primajte očitavanja u realnom vremenu i upozorenja za nenormalno visoke ili niske otkucaje srca uz praćenje otkucaja srca.

Poboljšani BioActive senzor nudi povećanu preciznost, osnažujući vas da bolje razumete sebe uz sveobuhvatna očitavanja. Po prvi put, Galaxy Watch7 vam omogućava da jednostavno pratite napredne krajnje proizvode glikacije (AGE) direktno sa vašeg ručnog zgloba pomoću AGE indeksa. Pod jakim uticajem ishrane i načina života, AGE odražavaju vaš ukupni biološki proces starenja i pružaju indikaciju metaboličkog zdravlja.

Opremljen najmoćnijim čipom, po prvi put 3nm procesorom, Galaxy Watch7 pruža besprekornije iskustvo za nošenje sa tri puta bržim CPU-om i 30% poboljšanom efikasnošću energije. Galaxy Watch7 je prvi Galaxy pametni sat koji ima dvofrekventni GPS sistem, koji može preciznije pratiti lokaciju čak i u gustom urbanom okruženju.



Copyright © 2022 Positive Line Powered by Smart Web.