Galaxy Tab S10 Ultra i Galaxy Tab S10+

Galaxy Tab S10 Ultra i Galaxy Tab S10+

Galaxy Tab S10 Ultra i Galaxy Tab S10+, su Samsungovi prvi tableti dizajnirani specifično za Galaxy veštačku inteligenciju.

Premijum dizajna od 14.6 inch-a i 12.4 inch-a dijagonala i Dynamic AMOLED 2X displeja - predstavljaju idealna platna za inovativnu S Pen olovku koja dolazi sa oba modela. Nadogradnje performansi za Galaxy Tab S10 Ultra uključuju povećanje CPU-a od 18%, GPU-a od 28% i NPU-a od 14% u poređenju sa Galaxy Tab S9 Ultra. 

Poboljšana procesorska snaga omogućava brzi i bolji odziv Al funkcija, koje su sada lako dostupne uz pisane upite pomoću novog Galaxy Al tastera na Book Cover Keyboards za prilagođavanje Al asistenta.

Najsavremeniji softver uključuje funkcije kao što su Note Assist i Draving Assist, optimizovane za oblik tableta. Galaxy Tab S10 serija takođe deluje kao kućni Al uređaj, sa 3D prikazom mape koji daje vizuelni pregled doma i svih povezanih uređaja kako bi se pojednostavilo upravljanje uređajima u ekosistemu SmartThings. Samsung Knox bezbednost obezbeđuje privatnost i kontrolu podataka, dok inovativni materijali naglašavaju posvećenost kompanije Samsung održivijoj budućnosti.

Serija Galaxy Tab S10 je prvi Samsung tablet napravljen sa poboljšanjima veštačke inteligencije koja su dostupna odmah iz kutije, i to je najnoviji dodatak Galaxy Al porodici, rekao je MC Li, potpredsednik, šef poslovnog tima Galaxy Ecosistems, Mobile experience Business tima u Samsung Electronics.

Vrhunske performanse u pokretu

Galaxy Tab S10 Ultra i Galaxy Tab S10+ koriste značajne skokove u procesorskoj snazi veštačke inteligencije kako bi pružili napunjeno iskustvo bez zaostajanja. Galaxy Tab S10 Ultra uključuje vise od 18% povećanja CPU-a, 28% GPU-a i 14% povećanja NPU-a u poređenju sa Galaxy Tab S9 Ultra. Zajedno sa dugotrajnim trajanjem baterije i super brzim punjenjem, Galaxy Tab S10 serija omogućava da se uređaj koristi duže, uz manje vremena utrošenog na čekanje da se napuni.

Ekran od 14,6 inča Galaxy Tab S10 Ultra i ekran od 12,4 inča Galaxy Tab S10+ imaju najsavremeniju Dinamic AMOLED 2X tehnologiju i nude živopisno, ali prirodno iskustvo gledanja, čak i na otvorenom. Svaki detalj ostaje jasan iz bilo kog ugla i u bilo kom okruženju sa naprednom antirefleksnom tehnologijom, koja smanjuje odsjaj istopu refleksije.

Elegantan kvalitet izrade, očaravajući ekran

Podešavanje sistema četri zvučnika dodatno je poboljšano Dialogue Boost-om koji pokreće Al, koji pojačava glasove preko neželjene buke da bi se stvorio ultra jasan zvuk. A za upotrebu u pokretu, serija Galaxy Tab S10 nudi beskompromisnu izdržljivost sa IP68 ocenom i dodatno zaštićena poboljšanim Armor Aluminijumom - napravljenim da se nosi sa udarcima i ogrebotinama za upotrebu bilo kada i bilo gde. 

 

 

Radite pametnije, ostvarite istinsku kreativnost

Galaxy Tab S10 serija nudi efikasno iskustvo -poboljsavajuci produktivnost - i sluzi kao idealno platno za isticanje vase kreativne strane.

Sa Note Assist i intuitivnom S Pen, vođenje beleški je lako na velikom ekranu tableta. Skalski rad, vođenje beleški i lično vođenje dnevnika postaju efikasniji sa automatizovanim transkripcijama i rezimeima koje obezbeđuje Al. Sa PDF Overlay Translation, Galaxy Tab S10 serija takođe može da prevodi PDF fajlove. Handwriting Help čisti i neuredne beleške pisane rukom.

 

 

Galaxy Al Sketch to Image čini Galaxy Tab S10 Ultra i Tab S10+ savršenim za pretvaranje mašte u stvarnost, delujući kao idealan kreativni asistent za prevažilaženje svih prepreka.

  •  Sa Circle to Search sa Google-om na Galaxy Tab S10 seriji, možete da pretražujete bilo šta bez promene aplikacija. Odmah prevedite sve što vidite na tabletu pomoću Google-a. Bez promene aplikacija, možete da prevedete bilo koju sliku, video ili tekst u dva dodira. Brzo nabavite informacije koje su vam potrebne, a zatim se vratite na ono što radite. Circle to Search može čak prepoznati i ocrtati korake za rešavanje problema iz fizike i matematike.
  • Vazdušna komanda Galaxy S Pen-a sa Al obezbeđuje trenutni pristup funkcijama Galaxy Al Assistant-a bez prebacivanja između menija. Aplikacije koje koriste Al Assistant takođe mogu lako da se pokrenu pomoću Galaxy Al tastera na Book Cover Keyboard-u sa pisanim uputstvima, što korisnicima olakšava da biraju između Samsungovog Bixby-a i Google-ovog Gemini-a za prilagođeno Al iskustvo.

Inteligentni kućni uređaj

Galaxy Tab S10 tablet pojednostavlja upravljanje drugim Galaxy uređajima. Sa velikim funkcijama optimizovanim za ekran, kao sto je 3D prikaz mape, lako je videti status uređaja na kojima je omogućen SmartThings preko SmartThings vidžeta. Korisnici takođe mogu omogućiti SmartThings Energy i Al Energy Mode da lako prate potrošnju energije svojih uređaja. Galaxy Al ne samo da poboljšava život u pokretu, već i uklanja stres iz kućnog života .

 

Ekosistem Galaxy, siguran i proširen

Serija Galaxy Tab S10 proširuje Galaxy jedinstveno povezano iskustvo i ekosistem aplikacija, nudeći nove i poboljšane aplikacije. Tab S10 serija pruža pristup vodećim aplikacijama nezavisnih proizvođača, uključujući Goodnotes, LumaFusion, Noteshelf 3, Clip Studio Paint, Picsart i Sketchbook.

Korisnici mogu lako da kontrolišu brzine i dodaju dramatične vizuelne efekte kada uređuju video zapise na LumaFusion-u ili neprimetno kreiraju sadržaj za društvene medije pomoću Picsart-ovih alata za Al dizajn. 

Sa Advanced Intelligence podešavanjem, korisnici mogu da izaberu da onemoguće onlajn obradu podataka kako bi bili sigurni da njihovi podaci ostaju na uredaju. Samsung Knoxova detekcija pretnji u realnom vremenu i saradnicka zaštita uvek čuvaju korisnike kako bi mogli da žive punim plućima. 



Copyright © 2022 Positive Line Powered by Smart Web.