Otkazivanje ugovora

Prema važećim zakonima Republike Srbije, kod kupovine na daljinu imate pravo na jednostarni raskid ugovora. Obrazac jednostarnog raskida ugovora možete preuzeti OVDE

U slučaju jednostranog raskida u smislu čl.35 Zakona o zaštiti potrošača, svi kupljeni proizvodi moraju biti vraćeni u originalnoj ambalaži, uz pripadajuću dokumentaciju (fiskalni isečak i račun-otpremnicu), na adresu:

Positive Line d.o.o.
Jurija Gagarina 149/52-53
11070 Beograd
sa napomenom "Raskid ugovora".

Vraćanje proizvoda kupljenih “On-line” je moguće isključivo i samo na adresu navedenu u prethodnom stavu.

Kupac može ostvariti pravo na odustanak od kupovine u roku od 14 dana. Taj period se računa u kalendarkim danima.

Troškove vraćanja proizvoda snosi Prodavac. Kupac je obavezan da dostavljeni Proizvod vrati u stanju u kojem mu je isti dostavljen i u originalnom pakovanju (trgovačko pakovanje u kojem je roba dostavljena), u suprotnom će se vraćanje proizvoda smatrati nevažećim te će Proizvod biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.

Ukoliko se ustanovi da je proizvod, koji je vraćen Prodavcu zbog jednostranog raskida ugovora, oštećen nepažljivim rukovanjem, upotrebljavan, da se ne nalazi u originalnom pakovanju i/ili da paket(i) nije kompletan, vraćanje proizvoda neće biti obavljeno, a Proizvod će biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.

U slučaju otkazivanja ugovora uplaćena sredstva će biti vraćena na račun Kupca najkasnije u roku od 14 dana od dana otkazivanja porudžbine.

Trgovac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je poslao robu trgovcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo, osim u slučaju kada je trgovac ponudio da sam preuzme robu.

Trgovac vrši povraćaj koristeći ista sredstva plaćanja koja je potrošač koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se potrošač nije izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja i pod uslovom da potrošač zbog takvog povraćaja ne snosi nikakve troškove.

U slučaju vraćanja robe i naplate troškova transporta kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, Prodavac je ovlašćen da banci da nalog da preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, Prodavcu uplati na račun novčana sredstva od Kupca na ime nadokande transportnih troškova za proizvod.

Huawei Mate 10 Pro Tamno siva DS

84.999 RSD Saznajte više

Samsung Galaxy S8 G950 Arktički srebrna

74.990 RSD Saznajte više

Samsung Galaxy J5 2017 Dual Sim J530F/DS Black

19.990 RSD Saznajte više

Samsung Galaxy J5 2017 J530F Black

19.990 RSD Saznajte više

Huawei Mate 20 Lite Plavi DS

49.999 RSD Saznajte više

Samsung Galaxy S8+ G955 Arktički srebrna

74.990 RSD Saznajte više

BlackBerry KeyOne Black Edition

69.999 RSD Saznajte više

Huawei P10 Plus Zlatni DS

59.999 RSD Saznajte više
Posetite Samsung
Posetite PanzerGlass
Posetite Huawei
GoldenpointGoldenpoint