Otkazivanje ugovora

Prema važećim zakonima Republike Srbije, kod kupovine na daljinu imate pravo na jednostarni raskid ugovora. Obrazac jednostarnog raskida ugovora možete preuzeti OVDE

U slučaju jednostranog raskida u smislu čl.35 Zakona o zaštiti potrošača, svi kupljeni proizvodi moraju biti vraćeni u originalnoj ambalaži, uz pripadajuću dokumentaciju (fiskalni isečak i račun-otpremnicu), na adresu:

Positive Line d.o.o.
Jurija Gagarina 149/52-53
11070 Beograd
sa napomenom "Raskid ugovora".

Vraćanje proizvoda kupljenih “On-line” je moguće isključivo i samo na adresu navedenu u prethodnom stavu.

Kupac može ostvariti pravo na odustanak od kupovine u roku od 14 dana. Taj period se računa u kalendarkim danima.

Troškove vraćanja proizvoda snosi Prodavac. Kupac je obavezan da dostavljeni Proizvod vrati u stanju u kojem mu je isti dostavljen i u originalnom pakovanju (trgovačko pakovanje u kojem je roba dostavljena), u suprotnom će se vraćanje proizvoda smatrati nevažećim te će Proizvod biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.

Ukoliko se ustanovi da je proizvod, koji je vraćen Prodavcu zbog jednostranog raskida ugovora, oštećen nepažljivim rukovanjem, upotrebljavan, da se ne nalazi u originalnom pakovanju i/ili da paket(i) nije kompletan, vraćanje proizvoda neće biti obavljeno, a Proizvod će biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.

U slučaju otkazivanja ugovora uplaćena sredstva će biti vraćena na račun Kupca najkasnije u roku od 14 dana od dana otkazivanja porudžbine.

Trgovac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je poslao robu trgovcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo, osim u slučaju kada je trgovac ponudio da sam preuzme robu.

Trgovac vrši povraćaj koristeći ista sredstva plaćanja koja je potrošač koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se potrošač nije izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja i pod uslovom da potrošač zbog takvog povraćaja ne snosi nikakve troškove.

U slučaju vraćanja robe i naplate troškova transporta kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, Prodavac je ovlašćen da banci da nalog da preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, Prodavcu uplati na račun novčana sredstva od Kupca na ime nadokande transportnih troškova za proizvod.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekon od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Positive Line d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Samsung Galaxy A7 2018 A750F/DS Crna

28.990 RSD Saznajte više

Samsung Galaxy A9 2018 A920F/DS Crna

46.990 RSD Saznajte više

Huawei P smart 2019 Aurora Plavi DS

23.999 RSD Saznajte više

Huawei Mate 10 Pro Zlatni DS

65.999 RSD Saznajte više

Samsung Galaxy S10e G970F/DS 128GB jarko žuta

69.990 RSD Saznajte više

Samsung Galaxy A7 2018 A750F/DS Plava

28.990 RSD Saznajte više

Samsung Galaxy A9 2018 A920F/DS Plava

46.990 RSD Saznajte više

Samsung Galaxy S10 G973F/DS 512GB prizma bela

129.990 RSD Saznajte više
Mastercard logo Maestro logo Visa logo DinaCard logo Visa logo
Posetite Samsung
Posetite PanzerGlass
Posetite Huawei
GoldenpointGoldenpoint