Samsung Galaxy Note10 | Note10+

Custom.jpg

Kupite u pretprodaji novi Samsung Galaxy Note10 ili Samsung Galaxy Note10+!

Tokom promotivnog perioda od 7. do zaključno 22. avgusta 2019. godine zamenite korišćeni mobilni telefon i uštedite do 47.000 dinara za novi Samsung Galaxy Note10 ili Samsung Galaxy Note10+*

Ukupna vrednost uštede zavisi od procenjene vrednosti korišćenog mobilnog telefona, prema važećem cenovniku Samsung otkupnog partnera na dan procene i otkupa starog mobilnog telefona.

Posebna ponuda Samsung Electronics Austria GmbH i Samsung prodajnih partnera navedenih na ovoj stranici, svim privatnim i poslovnim korisnicima omogućava uštedu prilikom kupovine novog Samsung Galaxy Note10 ili Samsung Galaxy Note10+, u periodu od 7. do 22. avgusta 2019. godine. U trenutku kupovine kod Samsung prodajnog partnera, ostvarite popust u iznosu od 12.000 RSD, koji se može iskoristiti isključivo za kupovinu novog Samsung Galaxy Note10 ili Samsung Galaxy Note10+. Takođe, ukoliko se odlučite i za opciju otkupa vašeg korišćenog telefona kod Samsung otkupnog partnera, možete uštedeti ukupno do 47.000 dinara, u zavisnosti od procenjene vrednosti korišćenog mobilnog telefona.

Da biste tokom ekskluzivne pretprodaje Samsung Galaxy Note10 i Samsung Galaxy Note10+ smart telefona dobili popust, potrebno je da popunite formular na našem sajtu, ostavite kontakt podatke i rezervišete svoj željeni model telefona. Naši operateri će vas pozvati i potvrditi vašu narudžbinu. Nakon toga, na vašu e-mail adresu će stići račun sa iznosom koji  je umanjen za 12.000 RSD.

 

Svoj Samsung Galaxy Note10 i Samsung Galaxy Note10+ mobilni telefon možete da očekujete od 23. avgusta kada će se i zvanično pojaviti u prodaji.

Stari Samsung za dodatni popust!

Samsung omogućava i dodatnu uštedu prilikom kupovine najnovijih Samsung Galaxy Note10 ili Samsung Galaxy Note10+ modela. Da biste dobili ovaj dodatni popust, potrebno je da odaberete opciju otkupa vašeg korišćenog telefona. Visina otkupa zavisi od procenjene vrednosti korišćenog Samsung telefona.

*Polovni uređaji koji nisu funkcionalni i čija je vrednost jednaka ili niža od 9.000 RSD neće učestvovati u ponudi otkupa.

Na linku ispod možete proveriti koja je tačna vrednost vašeg telefona, a isto to možete uraditi i kod Samsung otkupnog partnera kod kog možete odneti svoj stari telefon na procenu.

Kupac može incijalnu neobavezujuću procenu dobiti na veb-sajtu: www.samsung-trade-in.com/rs

Da biste ostvarili pravo otkupa svog starog Samsung telefona, potrebno je da svoj telefon predate na procenu i otkup najkasnije do 13. septembra 2019. godine.

  • Prilikom kupovine Samsung Galaxy Note10 i Samsung Galaxy Note10+ modela u toku pretprodaje, ostvarujete pravo na oba gorepomenuta popusta
  • Uslove kupovine Samsung Galaxy Note10 i Note10+ možete pogledati na link-u.

Listu otkupnih partnera možete naći ovde:
PROMOBI - https://promobi.rs/

Samsung Preorder Note10/Note10+